К основному содержимому

Гуманітарна допомога містянам деокупованої Снігурівки.

17.11.2022

 

10 листопада 31-й розвідувальний батальйон ЗСУ звільнив Снігурівку Баштанського району Миколаївської області, яка з 19 березня знаходилась в рашистській окупаці.

Сьогодні корпорація «АТБ» надала гуманітарну допомогу містянам деокупованої  Снігурівки

1000 продуктових наборів, до яких увійшли найбільш затребувані продукти харчування (макарони, консерви, чай кава, цукор, вода, крупи, олія, солодощі), побутова хімія та засоби гігієни. Все, що зараз вкрай необхідно людям, щоб оговтатись після рашистської окупації та повернутися до нормального мирного життя.

Загальна сума допомоги склала понад 700 тисяч гривень.

 

Це не перша благодійна ініціатива та підтримка населення деокупованих територій, яку компанія реалізує останнім часом. В жовтні місяці, таку ж допомогу отримали мешканці Куп’янської громади, Харківської області.

 

Нажаль, швидке поновлення діяльності наших магазинів у цих містах та багатьох інших деокупованих регіонах поки що не можливо.

Відсутня електрика та водопостачання, заміновані шляхи та будівлі, у тому числі приміщення магазинів, немає стабільного зв’язку. Деякі з наших торгових обєктів зазнали значних пошкодженнь. Всі ці проблеми потребують час для вирішення та усунення.

Але ми робимо все можливе та докладаємо максимальні зусилля, щоб у найближчі терміни повернутися до своїх покупців по всій країні!

Бо АТБ – це Україна!

Корзина
Главная Акции Корзина Кабинет